Benvinguts!

La vida a la xarxa és molt estressant: tot és un desgabell. Et fas un compte al fotolog perquè tots els teus amics en tenen un i tu no pots ser menys i el vas actualitzant sovint. Et fas un patatabrava per poder-te baixar apunts de la universitat i acabes fent-te un espai allí i vas publicant al blog que t’ofereix. Et fiques al last.fm per coneixer grups nous i et baixes el plugin que registra totes les cançons que vas escoltant i les envia a la web. Tens un video que vols que la gent vegi i el penges al youtube. Tot repartit entre una desena de pàgines web que a més no estan comunicades entre sí ni entre els altres milers de pàgines que també ofereixen blogs, espais i espai per ficar fotos.

De totes formes, la web s’empapa de tu i, sempre que això no interflueixi amb la vostra privacitat, és bo o almenys interessant. La web abans s’assemblava massa a qualsevol altre mitjà de comunicació tradiccional. Els emissors sempre eren els mateixos (els acaudalats) i els receptors no tenien molta oportunitat de dir-hi res. Ara les noves tendències ens han portat a una web molt més social, molt més participable, però com estava dient més amunt, encara més desordenada.

Em presento, sóc David i aquest és el blog on aniré penjant tota l’activitat pública que realitzo a la web. Tots els articles dels meus blogs o les participacions a blogs d’altres estaràn aquí, així que ja us hi podeu anar passant ben sovint. Benvinguts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s